Olli + Jeujeu-taart voor Fleur

Cars-taart voor Thom

Koeien-taart voor Charlotte

Bruidstaartje in zwart-wit

Woezel en Pip taart voor Tygo

Veel gestelde vragen

 • Welke taartafmeting heb ik nodig?

  Hoeveel stukjes er uit een taart gaan, hangt onder andere af van de gekozen afmeting(en), vorm(en), de hoogte van de taart zelf en uiteraard hoe groot de stukjes zelf gesneden worden. Neem contact met mij op voor advies op dit punt.

 • Welke vulling stop je in de taart?

  Dit bepalen we samen, maar ik verwerk voornamelijk seizoensafhankelijk vers fruit in combinatie met jam, slagroom, botercreme, chocolade, koek, enzovoort. Eigenlijk zijn veel combinaties en vullingen mogelijk. Neem contact met mij op voor specifieke wensen.

 • Houd je rekening met allergieën?

  Maak dit aan mij kenbaar en in overleg kijken we dan samen naar de mogelijkheden, waarna ik waar mogelijk aan de allergie aangepaste baksels maak. Neem contact met mij op voor specifieke wensen.

 • Wat kost een taart?

  Mijn taarten zijn allemaal maatwerk en de prijs is daarom onder andere afhankelijk van de gekozen afmeting(en), vorm(en), vulling(en) en eventuele bijzonderheden zoals geboetseerde 3D figuurtjes of het gebruik van extra materialen. Neem contact met mij op voor meer informatie.

 • Worden taarten bezorgt?

  Ik maak mijn creaties vanuit een speciale ruimte verbonden aan mijn eigen huis in Nieuw-Vennep. Taarten, cupcakes en andere creaties worden niet bezorgd, maar moeten hier opgehaald worden. Bruidstaarten worden wel bezorgd.

 • Wanneer moet ik bestellen?

  Het maken van mijn taarten, cupcakes of andere creaties vergt tijd en voorbereiding. Houd, om teleurstelling te voorkomen, voor bestellingen rekening met een termijn van minimaal 4 weken.